NEWS

12/12/2019

Project Jasmijnhof in Sint-Pieters-Leeuw werd volledig uitverkocht en dit op net iets meer dan 1 jaar tijd. De 22 BEN-nieuwbouwwoningen vielen meteen in de smaak: zowel de rustige ligging in een woonerf als de variatie in indeling en prijzen trokken veel aandacht. Jasmijnhof behelst de laatste fase van het stadsvernieuwingsproject PPS 'De Groene Parel', een 2 hectare oude scholensite die werd omgevormd tot een groene campus met gemengde functies. Eerder werden een basisschool met polyvalente ruimte, speelplaa...

26/11/2019

Residentie Finn in Halle werd helemaal uitverkocht - op net iets meer dan een jaar tijd. Het project viel erg in de smaak voor haar goede ligging in centrum Halle, de groene binnentuin en tijdloze architectuur van Styfhals architecten. Het project wordt begin 2020 opgeleverd. 

21/11/2019

Ontwikkelaarsgroep Montreal – Kaïros – Immobam is verheugd met de eerste ontwikkeling rond het Rode Kruisplein in Mechelen. Daar werd de voorbije maanden hard gewerkt aan de buitenrestaurantie van het voormalige zwembadcomplex Ouwen Dok. Daarmee krijgt het vervallen monument eindelijk zijn oorspronkelijke grandeur terug. Over goed anderhalf jaar wordt het complex geopend als hotel door Van der Valk.

Vele Mechelaars hebben mooie herinneringen aan het voormalige zwembadcomplex waar ze als kind hebben leren zwemm...

08/10/2019

U bent op zoek naar een nieuwe woonst of een interessante vastgoedinvestering? Dan wil u ongetwijfeld de woonbonus niet mislopen. Dit is een fiscale maatregel die nog geldt tot 31 december van dit jaar en u maar liefst tot 30.400€ belastingsvoordeel oplevert! Belangrijk: de akte dient voor 1 januari door te gaan. Aarzel dus niet al te lang, bij ons is een akte voor 2020 nog mogelijk! Bekijk ons interessant aanbod op deze website. 

28/05/2019

De ontwikkelaarsgroep Montreal – Kaïros zal weldra in samenwerking met stad Mechelen een stadsproject realiseren aan het Keerdok in Mechelen. Daar zullen maar liefst 54 appartementen, winkels, restaurants en cafés, een parkeergebouw met 537 autostaanplaatsen, kantoren en de volledige heraanleg van het openbaar domein gerealiseerd worden. Daarnaast zullen er ook nog 2 bruggen gebouwd worden. Het project is het resultaat van een wedstrijd die door stad Mechelen en Eandis werd georganiseerd voor de eerste ontwik...

09/05/2019

De nieuwe fietsbrug aan Schelde-Eiland kan na 4 jaar eindelijk in gebruik genomen worden. Daarmee wordt de gloednieuwe & bruisende stadswijk verbonden met het groene hinterland. De verbinding met het centrum van Oudenaarde (op 500m) is mogelijk met een brug aan de andere zijde van het eiland.

Zoekt u een nieuwbouwwoning aan het water?

www.schelde-eiland.be

0473 333 323

28/03/2019

Onlangs vond op Schelde-Eiland in Oudenaarde de onthulling van Day 9, een bronzen kunstwerk van Kris Martin plaats. Het kunstwerk werd door stad Oudenaarde geplaatst in het kader van een subsidie die ze mocht ontvangen van de Vlaamse Regering voor het stadsvernieuwingsproject.

Het kunstwerk is 1,75 meter hoog en is gemaakt uit fijne bronzen profielen met een vierkante sectie van 22 millimeter. Het is een abstractie van een zittende mens die beschouwend kijkt.

Meer info? www.schelde-eiland.be 

Bron: HLN

28/01/2019

Ook Montreal denkt mee aan het klimaat! Zo realiseren we in bijna al onze projecten bijna-energie-neutrale woningen en appartementen. Een BEN-woning verbruikt zeer weinig energie voor verwarming, koeling en productie van warm water. Het kleine beetje energie dat nog nodig is, wordt grotendeels opgewekt door hernieuwbare energiebronnen zoals bijvoorbeeld zonnepanelen. Dankzij een doorgedreven isolatie, een goede luchtdichtheid, een energie-efficiënte ventilatie en het gebruik van hernieuwbare energie, voorzien...

17/01/2019

Bouwgroep Thys zet volle vaart achter de werken van de tweede fase van Schelde-Eiland! De ondergrondse parkeergarage en vloerplaat werden inmiddels al gerealiseerd. In totaal worden 26 appartementen en 19 eengezinswoningen met tuin voorzien. En dit op een schiereiland, omringd door water en op wandelafstand van Oudenaarde centrum. Reeds +55% verkocht - Meer info: www.schelde-Eiland.be

07/12/2018

De overeenkomst tussen de ontwikkelaarsgroep Kairos/Montreal en stad Mechelen werd gisteren, 6 december ondertekend. De groep heeft de wedstrijd gewonnen die de stad Mechelen en Eandis organiseerden voor de eerste ontwikkeling op site Eandistip - Rodekruisplein. Er zal een stadsproject komen aan het Keerdok met 54 appartementen, winkels, restaurants en cafés, een parkeergebouw met 537 autostaanplaatsen, kantoren en de volledige heraanleg van het openbaar domein.

Bedankt aan het ganse team: Polo architects - A...

Please reload