top of page

Realisatie laatste fase Schelde-Eiland in zicht!


Het consortium Montreal – Willy Naessens – Wow Projects heeft nu ook de vergunning voor de laatste fase van Schelde-Eiland binnen.

Schelde-Eiland is een stadsontwikkelingsproject met maar liefst 207 woningen en appartementen in Oudenaarde centrum. De locatie is uniek: op een schiereiland aan de Schelde. Deze laatste fase – genaamd Bord’eau –is een ontwerp van architectenbureau Conix RDBM en telt 66 appartementen. Er is voor ieder wat wils in deze fase, zo kan je er zowel 1, 2 als 3 slaapkamerappartementen terugvinden.

Wie echt wil gaan voor een exclusieve woonst, kan opteren voor een gelijkvloers appartement met eigen aanlegsteiger of één van de penthouses met twee verdieping tellende ramen en een aantal luxe opties.

De eerste fase van architectenbureau Polo architects is inmiddels reeds volledig bewoond. De tweede fase ontworpen door Abscis architecten is in volle uitvoering, wees er snel bij om hier de laatste stadwoningen aan het water te bemachtigen!

Follow Us
bottom of page