top of page
STADSVERNIEUWINGSPROJECTEN

Montreal richt zich op de ontwikkeling van centraal gelegen, middelgrote en grote residentiële vastgoedprojecten in Vlaanderen. Deze projecten vervullen een hefboomfunctie en verhogen de kwaliteit en aantrekkingskracht van een stadsdeel. Montreal zet in op stadsvernieuwing.

 

Centrumlocaties
DUURZAAMHEID, COMFORT & ARCHITECTURALE KWALITEIT
Hoogwaardige architectuur

Montreal streeft naar de realisatie van projecten die voldoen aan de normen van vandaag en die rekening houden met de behoeften van morgen. Projecten waar het in eerste instantie aangenaam vertoeven is en functionaliteit en vormgeving met elkaar worden verzoend. Projecten die een  investering waard zijn. 

EEN SOLIDE PARTNER

Montreal is een solide bedrijf dat kan terugvallen op een ruime financiële slagkracht en jarenlange ervaring in ontwikkeling en realisatie van projecten. Montreal is hierdoor een betrouwbare en onafhankelijke partner die een hoog ambitieniveau combineert met een kritische, realistische en pretentieloze aanpak.

Een solide partner
Partner in PPS
PARTNER IN PUBLIEK PRIVATE SAMENWERKING

Montreal heeft in de loop der jaren ruime ervaring opgebouwd als partner in Privaat - Publieke samenwerkingen. Door de jaren werd specifieke kennis opgedaan die toelaat complexe processen te herleiden tot hun essentie. Partnership en communicatie met de administratie, het beleid en de bewoners vormen hierbij de uitgangspunten.

bottom of page