top of page

Jasmijnhof uitverkocht!


Project Jasmijnhof in Sint-Pieters-Leeuw werd volledig uitverkocht en dit op net iets meer dan 1 jaar tijd. De 22 BEN-nieuwbouwwoningen vielen meteen in de smaak: zowel de rustige ligging in een woonerf als de variatie in indeling en prijzen trokken veel aandacht. Jasmijnhof behelst de laatste fase van het stadsvernieuwingsproject PPS 'De Groene Parel', een 2 hectare oude scholensite die werd omgevormd tot een groene campus met gemengde functies. Eerder werden een basisschool met polyvalente ruimte, speelplaats, kinderkribbe en 50 appartementen opgeleverd en in gebruik genomen.

Het project is het resultaat van een samenwerking tussen GO! (Gemeenschapsonderwijs) en Montreal Red. ‘De Groene Parel’ is een pilootproject om een ‘open school’ te ontwikkelen. Hierbij wil GO! nieuwe schoolomgevingen realiseren in combinatie met woon- en andere functies. Het architecturaal en stedenbouwkundig ontwerp is van de hand van Styfhals en Partners. Peremans, dochterbedrijf van Groep Vanderstraeten, neemt de volledige uitvoering voor zijn rekening.

Follow Us
bottom of page