top of page

Schelde-Eiland Oudenaarde: Thys Bouwprojecten start bouwwerken FASE 2!

De werken aan de tweede fase van Schelde-Eiland in Oudenaarde werden inmiddels aangevat door THYS Bouwprojecten uit Oevel.

THYS Bouwprojecten is een gerenommeerd aannemingsbedrijf dat in haar meer dan 40-jarig bestaan een indrukwekkende portfolio heeft opgebouwd in Vlaanderen.

Een belangrijke troef van THYS Bouwprojecten is het eigen interieurbedrijf ARTE waar de klant in één showroom terecht kan voor haar keuze in vloeren, wandtegels en sanitaire toestellen. Ook voor keukens en badkamermeubelen kan men hier terecht. Deze worden bovendien geproduceerd in de eigen schrijnwerkerij waardoor de mogelijkheden onbeperkt zijn.

Op dit ogenblik werd de bouwput gerealiseerd en worden de funderingswerken uitgevoerd.

Fase 2van het project Schelde-Eiland omvat 19 eengezinswoningen met tuin en 26 appartementen met terras. Het project is zeer gegeerd omwille van de unieke ligging aan de jachthaven en de nabijheid van het centrum van Oudenaarde Reeds meer dan 50% werd verkocht!

Follow Us
bottom of page