top of page

2017, een terugblik


Montreal RED blikt tevreden terug op 2017! De projecten “Brialmont” aan het Stadsplein te Mortsel en “Belle Fontaine” aan het kanaal in Turnhout werden in het afgelopen jaar volledig uitverkocht en opgeleverd.

Ook voor het PPS project “Schelde-Eiland” (Scheldeboorden Oudenaarde) staat de oplevering van de eerste fase op korte termijn gepland. Ook hier is de verkoop een succes, 94 van de 95 appartementen vonden inmiddels een gelukkige eigenaar!

Ook in 2018 hebben we weer veel op stapel staan. Zo starten we binnenkort de bouwwerken op van “De Melkerij” te Halle (100 % verkocht), de tweede fase van “Schelde-Eiland” te Oudenaarde (35 % verkocht) en “Park Lodge” te Lummen.

Bovendien vatten we het komende jaar in Sint-Pieters-Leeuw de uitvoering van de derde en laatste fase aan van PPS “De Groene Parel” met de aanleg van een woonerf en 22 ééngezinswoningen. In dit project werden reeds eerder 50 appartementen, een kleuter- en lagere school en een kinderkribbe in gebruik genomen.

We danken alle partners voor de fijne samenwerking, hun gedrevenheid en passie voor het vak. We wensen iedereen hartverwarmende feestdagen en een ondernemend en gelukkig 2018!

Follow Us
bottom of page