top of page

Trots op Brialmont!

Projectontwikkelaar Montreal is meer dan trots op stadsproject Brialmont in Mortsel centrum. Architectenbureau Hub zet hiermee een prachtig project neer waarbij ze op een subtiele en hedendaagse wijze refereren naar het historisch patrimonium van de omgeving. Met de weldoordachte inplanting van de gebouwen en parkaanleg rondom, wordt de overgang tussen het bruisend stadsleven op het Stadsplein en het groene kader van het Fortdomein gemaakt. Unieke zichten worden daarbij optimaal uitgespeeld.

Brialmont bestaat uit 49 appartementen, verspreid over 3 gebouwen. Nu het project volledig werd opgeleverd, nemen de bewoners er stilaan hun intrek. Alle appartementen vielen meteen erg in de smaak en werden in een recordtempo verkocht.

Het project is het resultaat van een wedstrijd die door Stad Mortsel en Vlabo vzw werd uitgeschreven midden 2013. Vanderstraeten nv nam de uitvoering voor zijn rekening.

Follow Us
bottom of page