top of page

Burgemeester verwelkomt eerste bewoners Schelde-Eiland!


In Oudenaarde werden maandag de eerste bewoners op het Schelde-Eiland verwelkomd. “Een historisch moment”, noemde burgemeester Marnic De Meulemeester het. “Deze tot voor kort verloederde site, wordt stilaan één van de mooiste plekjes van onze stad.” De nieuwe bewoners Eddy Foubert (54) en Christel Demerlier (50) uit Nedername getuigden waarom ze resoluut kozen voor een appartement op Schelde-Eiland: "Het appartement heeft een uniek zicht op de Schelde, dit is nergens in Oudenaarde te vinden. Ook de mooie ruimtes en de nabijheid van de Markt spraken ons erg aan. Bovendien is Schelde-Eiland een bijzonder mooi project." De eerste fase, goed voor 95 appartementen, wordt eind dit jaar volledig afgewerkt. Reeds meer dan 85 appartementen werden daarvan verkocht. Het zal dus onmiddellijk een gezellige drukte worden op het eiland.

Met de realisatie van de eerste fase, wordt meteen het startschot gegeven voor de tweede fase: 26 appartementen en 19 eengezinswoningen. Deze fase heeft een bijzondere ligging: pal aan de jachthaven. De toekomstige bewoners zullen de aangemeerde plezierboten kunnen gadeslaan vanuit hun leefruimte. De appartementen in deze fase zijn er in alle maten en stijlen: van een budgetvriendelijk tweeslaapkamer-appartement tot een luxueuze penthouse met prachtig uitzicht, mezzanine en groot dakterras.

De lancering vindt plaats op een opendeurdag op 7 oktober, van 10u tot 17u

Hoofdkantoor Willy Naessens

Kouter 3

9790 Wortegem-Petegem

Meer info? www.schelde-eiland.be

Follow Us
bottom of page