top of page

Oplevering Schelde-Eiland in zicht!


Lang leek het verre toekomst of zelfs een luchtkasteel. Maar binnenkort wordt het eindelijk realiteit: de omvorming van Schelde-Eiland tot een bruisende woonwijk.De oplevering van de eerste appartementen is immers al voorzien vanaf september - oktober 2017. Maar liefst 95 appartementen in 13 kleinschalige residenties zullen dan volledig afgewerkt zijn.

Na de bouwvakantie wordt de laatste hand gelegd aan de laatste afwerking van de interieurs, onder andere de inrichting van de keukens en badkamers in de appartementen. Dit allemaal volledig naar de wensen en de keuze van de klant!

Eveneens na het bouwverlof wordt gestart met de aanleg van de binnentuin. Deze groene oase zorgt er binnenkort voor dat de nieuwe bewoners optimaal genieten van de zon in alle rust en privacy.

Het hele Schelde-Eiland zal worden ingericht als een verkeersluwe en kwaliteitsvolle omgeving. waar het zalig flaneren is langs het water. Daarnaast wordt er een groene zone en zelfs een petanqueveld ingericht. Her en der worden prachtige zichtbanken geplaatst waar het heerlijk toeven is.De nieuwe fiets- en wandelbrug staat al een tijdje op haar eerste gebruikers te wachten!

De nieuwe bewoners rijden met hun wagen recht de ondergrondse parkeergarage in, waar ze gebruik kunnen maken van een eigen autostaanplaats of parkeerbox, berging enfietsstalplaats. De Grote Markt, gelegen op slechts 500 m afstand, is vlakbij en nodigt uit voor een bezoekje te voet of met de fiets!

De verkoop van de eerste fase van project Schelde-Eiland nam dan ook een hoge vlucht. Intussen werden reeds meer dan 80 appartementen verkocht. Hiermee zal het onmiddellijk een gezellige drukte worden op het eiland. Toch is er nog steeds een zeer gevarieerd aanbod aan appartementen beschikbaar. Of u nu houdt van een 3-slaapkamerappartement met ruim terras of eerder een 1-slaapkamerappartement voor ogen had? Vandaag biedt Schelde-Eiland nog een ruim aanbod met voor ieder wat wils!

Bent u op zoek naar een praktijk- of kantoorruimte op een mooie (zicht)locatie aan de kaaien? Informeer dan vrijblijvend bij ons verkoopteam. Zij geven u graag meer informatie.

www.schelde-eiland.be

info@schelde-eiland.be

0473 333 323

Follow Us
bottom of page