top of page

Woontoren ‘Belle Fontaine’ (Anco-Torens) te Turnhout in de steigers


[if lte IE 8]> <link rel="shortcut icon" href="https://static.licdn.com/scds/common/u/images/logos/favicons/v1/16x16/favicon.ico"> <![endif][if IE 9]> <link rel="shortcut icon" href="https://static.licdn.com/scds/common/u/images/logos/favicons/v1/favicon.ico"> <![endif][if IE 8]><![endif][if IE 9]><![endif]De bouw van een nieuwe woontoren in Turnhout vordert met rasse schreden. Door gebruik te maken van betonnen prefab-elementen kan het gebouw sneller en efficiënter opgetrokken worden. Het bouwproces zal dan ook niet meer dan een jaar in beslag nemen (oplevering voorjaar 2017). Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de vraag van investeerders om zo snel mogelijk te kunnen genieten van hun gepland rendement. Bovendien garandeert deze bouwmethode betere resultaten op het vlak van thermische en akoestische isolatie, duurzaamheid en stabiliteit.


De woontoren is gelegen aan de jachthaven van Turnhout en kadert in het masterplan dat eerder voor de gehele ANCO-site werd opgemaakt. Het ontwerp is van de hand van Haverhals-Heylen architecten en biedt compact en stedelijk wonen voor zowel jonge mensen, senioren als eenoudergezinnen. Het gebouw biedt heel wat hedendaagse voorzieningen met onder andere een elektrisch oplaadpunt voor fietsen.

StartFragment

Alle appartementen werden inmiddels verkocht in samenwerking met Confinance, een professioneel

en ambitieus family office, gespecialiseerd in het plannen, begeleiden en opvolgen van financiële beslissingen.


Montreal RED realiseert woonprojecten over heel Vlaanderen die goed aanslaan bij de beleggers. Een optimaal, stabiel en snel rendement zijn daarbij essentieel. Maar ook duurzaamheid, een beperkte beheerkost, een centrale ligging en tijdloze architectuur zijn belangrijke parameters.

EndFragment

Follow Us
bottom of page