top of page

MONTREAL RED, een terugblik op 2015.

Montreal RED sluit 2015 goed af. Op één jaar tijd werden maar liefst 129 appartementen verkocht. Hiermee blikt de projectontwikkelaar terug op een geslaagd jaar.

Sinds haar oprichting begin 2013 werd een portefeuille van meer dan 425 woonentiteiten ontwikkeld over heel Vlaanderen. Gemeenschappelijk kenmerk? Een unieke en centrale ligging: in een park, op een schiereiland, naast een Fort, in een groene campus,… Montreal RED gaat steeds op zoek naar bijzondere woonlocaties. De realisatie van een evenwichtige en spannende dialoog tussen de stedelijke omgeving en de gebouwen vormt hierbij de uitdaging. Daarvoor werkt Montreal maar al te graag samen met veelbelovende en gerenommeerde architecten, stedenbouwkundigen en ingenieurs.

Ondertussen groeide Montreal RED uit tot een specialist in de ontwikkeling van nieuwe stadsontwikkelingsprojecten via publiek private samenwerking. Vaak voorkomende aandachtspunten bij de ontwikkeling van strategisch gelegen overheidsgronden zoals bodemverontreiniging, ruil, reconversie, natuurbehoud, het stedenbouwkundig en historisch kader … Montreal RED heeft er haar metier van gemaakt om hier met zorg en efficiëntie mee om te gaan en door dialoog snel resultaten te boeken.

Montreal RED blikt dan ook terug op een geslaagde samenwerking: zonder het engagement, de vakkennis en de bereidheid van alle partners die aan de projecten meewerkten, was dit nooit gelukt. We zijn hen dan ook heel dankbaar voor hun inzet en passie voor het vak.

Meer info?

www.mont-real.be

Follow Us
bottom of page