top of page
edouard_0-0-0-100.png

quellinstraat, antwerpen

Urban living in centrum Antwerpen, met het stadspark als achtertuin

nieuwbouw appartement antwerpen.jpg
Duurzaam en stijlvol wonen in centrum Antwerpen

 

Heerlijk thuiskomen in Residentie Édouard, waar urban living en luxe elkaar ontmoeten in stijlvolle, lichtrijke appartementen. In dit kleinschalige residentiële nieuwbouwproject in de Quellinstraat, bevinden zich 10 één-slaapkamer appartementen.​

Het centrum aan je voeten en het stadspark in je achtertuin

Residentie Édouard ligt pal in het hart van stad Antwerpen. Vlakbij het Centraal Station en het bruisende centrum. Makkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. En bovendien ligt het gezellige stadspark in je achtertuin. 

 

Duurzame technieken en BEN-label

Dankzij duurzame technieken, zoals individuele warmtepompen en zonnepanelen, behaalt Residentie Édouard met gemak het BEN-label, wat staat voor 'Bijna Energie Neutraal'. Dat betekent dat de modernste energienormen behaald worden en je zo niet enkel een steentje bijdraagt aan het milieu, maar ook bespaart op je maandelijkse energiekosten. 

Comfort en leefgemak

De 1-slaapkamer appartementen zijn ontworpen op maat van de eigentijdse stadsbewoner. Je vindt er een ruime leefkamer met open keuken. De plafondhoge ramen zorgen voor extra ruimtegevoel, prachtige lichtinval en een heerlijke sfeer. De ruime, aparte berging en extra grote slaapkamer met voldoende ruimte voor een grote dressingkast, zorgen voor talloze opbergmogelijkheden. ​

 

Vraag nu meer info aan

Interesse in een woning in dit prachtige stadsproject? Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte via residentie-edouard.be. Of neem vrijblijvend contact op met de vastgoedexperts van Reds via 0486 97 84 24.

20240305_exterieur_01 (1)
appartement centrum Antwerpen
20240306_interieur_03
20240306_interieur_04
20240529_08_B (1)
bottom of page