Kunstberg

Een stadsproject aan het Keerdok in Mechelen

Image11_UHD.jpg

Pal in het centrum van Lummen verrijst weldra het nieuwe woonproject

Dit uniek en kleinschalig woonproject heeft een ideale ligging in een bijzonder rustige omgeving, in de schaduw van de kerktoren. Een wandelpaadje leidt U zo tot aan het dorpsplein in Lummen waar u de lokale voorzieningen en winkels treft.

Verspreid over 3 losstaande urban villa’s komen hier 27 eigentijdse nieuwbouwappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 4 halfopen ééngezinswoningen met een tuintje. 

Het project biedt een ruime keuze met voor ieder wat wil. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers, de eengezinswoningen beschikken dan weer over 4 slaapkamers.

Allen beschikken ze over ruime terrassen en/of tuin met prachtige zichten op het centrum, de kerk en de groene omgeving.

 

CO2 neutraal

Bij het ontwerp werd veel aandacht besteed aan wooncomfort en duurzaamheid. Voor de warmwatervoorziening en verwarming zal elk appartement beschikken over een eigen warmtepomp.

 

In combinatie met de doorgedreven isolatie van de gebouwen wordt het gegeerde BEN-label (BIJNA ENERGIE NEUTRAAL) behaald. Niet enkel het klimaat maar ook de eigenaar zal hierdoor winst boeken. Naast de energiebesparing die behaald wordt, voorziet de overheid immers 50 % korting op de jaarlijkse onroerende  voorheffing!

 

Alle appartementen worden standaard voorzien van vloerverwarming. Hierdoor wordt een aangenaam leefklimaat en maximaal wooncomfort gegarandeerd.

Tot slot beschikken de appartementen over eigen zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie.

Bij interesse, registreer U via verkoop@mont-ral.be

Image11_UHD
Image13_UHD

ONTDEK MEER