top of page
kunstberg_cmyk.jpg

Kunstberg-LUMMEN

Kleinschalig woonproject rustig gelegen en op wandelafstand van dorpskern van Lummen

exterieur_01_avond_SD.jpg

Pal in het centrum van Lummen verrijst weldra het nieuwe woonproject .

 

Dit uniek en kleinschalig woonproject heeft een ideale ligging in een bijzonder rustige omgeving, in de schaduw van de kerktoren. Een wandelpaadje leidt U zo tot aan het dorpsplein in Lummen waar u de lokale voorzieningen en winkels treft.

 

Verspreid over 3 losstaande urban villa’s komen hier 27 eigentijdse nieuwbouwappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 2 halfopen ééngezinswoningen met een tuintje. 

Het project biedt een ruime keuze met voor ieder wat . De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers, de eengezinswoningen beschikken dan weer over 4 slaapkamers.

Allen beschikken ze over ruime terrassen en/of tuin met prachtige zichten op het centrum, de kerk en de groene omgeving.

 

CO2 neutraal

Bij het ontwerp werd veel aandacht besteed aan wooncomfort en duurzaamheid. Voor de warmwatervoorziening en verwarming zal elk appartement beschikken over een eigen warmtepomp.

 

In combinatie met de doorgedreven isolatie van de gebouwen wordt het gegeerde BEN-label (BIJNA ENERGIE NEUTRAAL) behaald. Niet enkel het klimaat maar ook de eigenaar zal hierdoor winst boeken. Naast de energiebesparing die behaald wordt, voorziet de overheid immers 50 % korting op de jaarlijkse onroerende  voorheffing!

 

Alle appartementen worden standaard voorzien van vloerverwarming. Hierdoor wordt een aangenaam leefklimaat en maximaal wooncomfort gegarandeerd. Tot slot beschikken de appartementen over eigen zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie.

Bij interesse, laat uw contactgegevens na via www.residentiekunstberg.be. Of bel met onze vastgoedexpert Wauthier Geelen 0476/45.60.88.

exterieur_08_SD
exterieur_12_SD
interieur_C2.01_SD
interieur_C0.03_SD
interieur_W1_SD
exterieur_11_SD
interieur_B1.02_SD
exterieur_01_avond_SD
bottom of page